De bestemming by Marique Maas

De bestemming

By Marique Maas

 • Release Date: 2015-08-12
 • Genre: Erotische verhalen
Score: 4
4
From 43 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Het langverwachte derde deel in de serie Muren van glas van Marique Maas. Dé Nederlandse hit in het erotisch genre: verslavende, goedgeschreven ontsnappingsliteratuur vol glitter, glamour en zinderende passie. In de De ontmoeting leerde Nadine de succesvolle en dominante Daniel kennen en verloor ze langzaamaan de grip op haar leven. In Harde grenzen heeft ze haar relatie met hem verbroken, maar is Daniel niet van plan haar op te geven. Als Nadine vervolgens de waarheid over haar verslavende minnaar ontdekt staat ze voor een moeilijke keuze. Hoe zal het Nadine en Daniel in deel 3 vergaan? Voor liefhebbers van Fifty Shades (Vijftig tinten) van E.L. James en Crossfire van Sylvia Day.

Reviews

 • Muren van glas

  2
  By EenRoosje
  Met volle smart gewacht op dit einde van de trilogie. De abrupte einde viel me enorm tegen, had er gewoon meer van verwacht!
 • Muren van glas

  1
  By Marique Maas
  Wat een slechte kopie van 50 tinten! Gewoon klakkeloos overgenomen, niet te geloven. Ik ben vroegtijdig gestopt met lezen, ik was me ontzettend aan het ergeren. Dat dit mag!
 • Must read als je van genre 50 shades, this man houdt

  4
  By LiekeWW
  Inderdaad een passend antwoord op 50 shades. Geen van de drie delen verveelt. Het blijft leuk, spannend, romantisch enz. Het enige wat iets tegenvalt is het einde. Ik mis nog wat. Eigenlijk hou ik helemaal niet van romantische boeken, lees ik veel liever literaire thrillers. Maar deze serie is wel lekker om tussen een aantal thrillers door te lezen. Aanrader.

keyboard_arrow_up