De dinsdagvrouwen by Monika Peetz

De dinsdagvrouwen

By Monika Peetz

 • Release Date: 2011-11-02
 • Genre: Fictie en literatuur
Score: 4
4
From 43 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Een heerlijke roman over vriendschap, geheimen en het inzicht dat niets is wat het lijkt De dinsdagvrouwen is een humoristische en inspirerende roman over de reis van vijf vrouwen die met een gezamenlijk doel op pad gaan, maar al snel ieder hun eigen uitdagingen moeten aangaan. Al vijftien jaar kennen ze elkaar van de cursus Frans. Elke eerste dinsdag van de maand gaan ze eten bij hun favoriete Franse restaurant en een keer per jaar gaan ze samen een weekendje weg. Maar dit jaar is alles anders: Judith, die net weduwe is geworden, wil ter nagedachtenis van haar overleden man een pelgrimsreis naar Santiago de Compostella maken. Bezorgd om hun treurende vriendin, besluiten de Dinsdagvrouwen Judith op deze reis te begeleiden. Stap voor stap komen de vijf vrouwen een geheim op het spoor, dat hun levens op zijn kop zet en hun vriendschap enorm op de proef stelt.

Reviews

 • Lekker leesbaar

  3
  By Monique1972
  Leest lekker weg en ik denk herkenbare situatie voor velen, dat het huidige leven voortkabbelt en dat je daar soms uit moet, wat vaak gebeurd door ongeplande veranderingen
 • Dinsdagvrouwen

  3
  By Liesbeth Doornekamp
  Tussen alle thrillers door is dit boek even wat anders, niet echt spectaculair. Maar je kan meeleven met de vriendinnen.

keyboard_arrow_up