Knoflook by Thea Spierings

Knoflook

By Thea Spierings

 • Release Date: 2012-04-02
 • Genre: Specifieke ingrediënten
Score: 4
4
From 5 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Er zijn van die ingrediënten waar je nooit genoeg van krijgt. Ze blijven je verrassen en inspireren en als je ze in de winkel ziet liggen krijg je al zin om ermee aan de slag te gaan. Dat zijn de hoofdrolspelers in Koken met Passie: een serie die een eerbetoon is aan onze favoriete ingrediënten. 

In elk boekje staat één ingrediënt in de schijnwerpers. Prachtige foto's en 40 makkelijk te bereiden recepten (van snack tot hoofdgerecht, met smaken uit alle werelddelen) geven je volop inspiratie om de veelzijdigheid ervan te ontdekken.

Dit boekje gaat over knoflook. Ga met ons mee op ontdekkingsreis!

Reviews

 • van zacht tot heerlijk scherp

  4
  By Francie de Bruyn
  Collega’s zijn er niet altijd blij mee: maar ik mag graag vaak en veel verse knoflook aan gerechten toevoegen. Dat wordt met dit iBook alleen maar meer. Interessant te lezen dat het wel iets uitmaakt of je de tenen perst, hakt of heel gebruikt, rauw eet of kookt. Maar sorry collega’s: daar ga ik geen rekening mee houden.Voor de die-hards onder ons staan er echte ‘pure’ knoflookrecepten in: volle knoflooksoepen, -chips, -dressings en dips. Maar er zijn ook gerechten met een bescheiden knoflooktoevoeging. Het meest gewaagde recept? Knoflookroomijs (is nog lekker ook). Het iBook heeft linksboven een functie om notities toe te voegen en rechtsboven om recepten in je bladwijzer te zetten of recepten op te zoeken: superhandig!
 • Aanrader

  5
  By A. van der Sluijs
  'Knoflook' heb ik eigenlijk als grapje cadeau gekregen, omdat ik een keer heb gezegd dat ik altijd bang ben voor een vieze adem als ik knoflook heb gegeten. Maar door dit iBook ben ik knoflook gaan waarderen. Het is enorm mooi vormgegeven, de foto's zijn prachtig en de recepten zijn makkelijk en erg lekker. Handig aan de iBookversie is dat je notities kan toevoegen (deze moet ik nog eens klaarmaken!) en tekst markeren zonder dat het boek er lelijk uit gaat zien. Tot slot een tip tegen knoflookadem: zorg dat iedereen knoflook eet, dan heb je nergens meer last van (hoofdstuk 3 pag. 9). Voor ons werkt het!

keyboard_arrow_up