Limoen by Thea Spierings

Limoen

By Thea Spierings

 • Release Date: 2012-04-02
 • Genre: Specifieke ingrediënten
Score: 4.5
4.5
From 5 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Er zijn van die ingrediënten waar je nooit genoeg van krijgt. Ze blijven je verrassen en inspireren en als je ze in de winkel ziet liggen krijg je al zin om ermee aan de slag te gaan. Dat zijn de hoofdrolspelers in Koken met Passie: een serie die een eerbetoon is aan onze favoriete ingrediënten. 

In elk boekje staat één ingrediënt in de schijnwerpers. Prachtige foto's en veertig gemakkelijk te bereiden recepten (van snack tot hoofdgerecht, met smaken uit alle werelddelen) geven je volop inspiratie om de veelzijdigheid van dit ingrediënt te ontdekken.

Dit boekje gaat over limoen. Ga met ons mee op ontdekkingsreis!

Reviews

 • Frissssssss

  4
  By Francie de Bruyn
  Tjee, wie had gedacht dat je met limoenrecepten een heel kookboek kunt vullen. Ik niet. Ik hield er niet eens van, veel te zuur. Dit iBook kocht ik om een jarige in ons studentenhuis te verrassen. Beetje neuzen, beetje scrollen, maar zoals het in dit boek staat, is limoen hartstikke lekker. Als smaakmaker in marinades, bij vlees en vis of in heel frisse gerechtjes zoals smoothies. Mijn huisgenootjes kwamen af op al die mooie fluoriserende, groene receptfoto’s op mijn iPad. Nu hangt er een turf-lijstje op onze koelkast met wat ik allemaal nog voor ze moet maken. Op 1 staat de limoen-yoghurttaart, op 2 tapa van garnalen met knoflook en limoen, en op 3 Griekse kippensoep met limoen. De meeste streepjes kreeg de Braziliaanse caipirinha natuurlijk. Die bewaar ik voor de volgende verjaardag.
 • Wat je al niet met een limoen kan doen

  4
  By A. van der Sluijs
  Ik kwam zelf niet verder dan een paar toetjes en natuurlijk caipirinha en mojito, maar je blijkt limoen in tal van gerechten te kunnen verwerken, van Oosters tot Mediterraan. Limoen-tijmboter is misschien wel mijn favoriete ontdekking. Ook heel bijzonder: spaghetti met limoen en Parmezaan, of Griekse kippensoep met limoen. Het iBook is heel overzichtelijk. De navigatie is simpel: na een paar keer scrollen is het duidelijk hoe het boek in elkaar zit en hoe je het kunt gebruiken. Behalve de recepten zijn ook de achtergrondstukken fijn om doorheen te bladeren. Je kunt de limoenen bijna ruiken. In alle opzichten een lekker fris iBook!
 • Lekker!

  5
  By Erica66854
  Mooie foto's en heel lekkere gerechten.

keyboard_arrow_up