Garnaal by Thea Spierings

Garnaal

By Thea Spierings

 • Release Date: 2012-03-30
 • Genre: Specifieke ingrediënten
Score: 5
5
From 5 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Er zijn van die ingrediënten waar je nooit genoeg van krijgt. Ze blijven je verrassen en inspireren en als je ze in de winkel ziet liggen krijg je al zin om er mee aan de slag te gaan. Dat zijn de hoofdrolspelers in Koken met Passie: een serie die een eerbetoon is aan onze favoriete ingrediënten. 

In elk boekje staat één ingrediënt in de schijnwerpers. Prachtige foto's en veertig makkelijk te bereiden recepten (van snack tot hoofdgerecht, met smaken uit alle werelddelen) geven je volop inspiratie om de veelzijdigheid van de ingrediënten te ontdekken.

Dit boekje gaat over Garnalen. Ga met ons mee op ontdekkingsreis!

Reviews

 • Garnalen voor iedereen

  5
  By Francie de Bruyn
  Garnaal is mijn nieuwste visboek (nee, schaaldierboek) uit de serie Koken met passie. Direct downloaden, zou ik zeggen. Want garnaal lusten vrijwel al je gasten. Voor vrienden maakte ik dit verrassingsmenu: een amuse van een witlofbootje met garnalensalade en chili-rozemarijngarnalen, daarna Mexicaanse ceviche (eindelijk het ‘echte’ recept!), als hoofdgerecht gefrituurde mie met pikante sesamgarnalen met als bijgerecht witlof-sinaasappelsalade met scampi’s. De volgende keer worden het garnalen-tapas. Van de frisse roze foto’s met grote en kleine garnalen loopt het water je al in de mond. Even opletten – ik ontdekte het per ongeluk: als onder een foto meerdere puntjes staan, zijn er meer foto’s te bekijken. Zo ook op de laatste pagina over de passie-serie: negen delen zijn er dus.
 • Goddelijke garnalen

  5
  By A. van der Sluijs
  Garnaal was nooit mijn favoriete ingrediënt. Te bewerkelijk, te 'vissig', te veel gedoe. Door 'Garnaal' is mijn oordeel bijgesteld. Het eerste gerecht waar mijn oog op viel was de cappuccino van scampi's. Leuk om uit te proberen natuurlijk, maar zowaar ook heel lekker!!! Toen was het hek van de dam en heb ik mijn gezin 1 dag per week een garnalenrecept voorgezet. Op feestjes doen de garnalenhapjes het goed; tempura met spicy mangodip is de topper, met de dipgamba's als goede tweede. De kinderen kozen de gekarameliseerde scampi's uit als favoriete gerecht uit dit iBook. Mijn vrouw en ik gaan voor de simpele roergebakken garnalen met peterselie en knoflook. Goddelijk!

keyboard_arrow_up