Zalm by Thea Spierings

Zalm

By Thea Spierings

 • Release Date: 2012-04-10
 • Genre: Specifieke ingrediënten
Score: 5
5
From 5 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Er zijn van die ingrediënten waar je nooit genoeg van krijgt. Ze blijven je verrassen en inspireren en als je ze in de winkel ziet liggen krijg je al zin om ermee aan de slag te gaan. Dat zijn de hoofdrolspelers in Koken met Passie: een serie die een eerbetoon is aan onze favoriete ingrediënten. 

In elk boekje staat één ingrediënt in de schijnwerpers. Prachtige foto's en veertig gemakkelijk te bereiden recepten (van snack tot hoofdgerecht, met smaken uit alle werelddelen) geven je volop inspiratie om de veelzijdigheid van dit ingrediënt te ontdekken.

Dit boekje gaat over zalm. Ga met ons mee op ontdekkingsreis!

Reviews

 • Visliefhebbers opgelet!

  5
  By Chanta83
  Fantastisch, al die visboeken in de Koken met passie-reeks. Vooral vanwege die enorme receptkeuze. Met Zalm is dat weer precies zo: zalmcarpaccio, taartjes, sushi’s, pasta’s, soepen, noem maar op. De een wat verrassender dan de ander, maar allemaal even good looking. Het blijft toch zoveel fijner om gerechten klaar te maken, waar een goede foto bij staat. Bij internetrecepten is dat vaak niet het geval. De iBooks van Koken met passie zitten tussen een gewoon kookboek en internet in. Geen gedoe meer met post-it plakkertjes, maar een digitale bladwijzer en bovendien kun je (met een simpel klikje op een woord) eigen variaties bij het recept noteren. Bijvoorbeeld aangeven als je andere hoeveelheden hebt gebruikt. Zonder dat je mooie kookboek naar de filistijnen gaat. De recepten staan niet echt chronologisch (voor-hoofd-na) geordend, maar met het vergrootglas kun je naar bepaalde recepten zoeken. Maar door alle recepten swipen en die - o zo smakelijke - plaatjes bekijken is zeker zo inspirerend.
 • Alleen nog maar zalm

  5
  By A. van der Sluijs
  Thea Spierings is een soort godheid hier in huis. Na 'Garnaal' zijn we aan 'Zalm' begonnen en zoals verwacht is die minstens zo inspirerend. Ook hier veel aandacht voor duurzaamheid en kwaliteit. De vormgeving en fotografie is uitmuntend. De gerechten wel iets minder verrassend deze keer: sushi, tagliatelle met gerookte zalm, roerei met zalm. Misschien komt dat omdat ik al veel zalm gebruikte in de keuken. Maar achterin zijn er dan toch nog een aantal interessante ontdekkingen, zoals de noedelsalade met zalm en mango, de Japanse spinaziesoep en de Zweedse zalmburgers met dille-mayonaise. Die laatste is een hit bij de kinderen. Als het aan hen lag, aten we alleen nog maar uit dit prachtige iBook.

keyboard_arrow_up