Tomaat by Thea Spierings

Tomaat

By Thea Spierings

  • Release Date: 2012-04-10
  • Genre: Specifieke ingrediënten
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Er zijn van die ingrediënten waar je nooit genoeg van krijgt. Ze blijven je verrassen en inspireren en als je ze in de winkel ziet liggen krijg je al zin om ermee aan de slag te gaan. Dat zijn de hoofdrolspelers in Koken met Passie: een serie die een eerbetoon is aan onze favoriete ingrediënten. 

In elk boekje staat één ingrediënt in de schijnwerpers. Prachtige foto's en veertig gemakkelijk te bereiden recepten (van snack tot hoofdgerecht, met smaken uit alle werelddelen) geven je volop inspiratie om de veelzijdigheid van dit ingrediënt te ontdekken.

Dit boekje gaat over tomaat. Ga met ons mee op ontdekkingsreis!

Reviews

  • Wat ik heb geleerd over tomaten

    5
    By A. van der Sluijs
    Wat ik nog niet wist: -Dat je tomaten niet in de koelkast moet bewaren -Dat tomaten rood zijn vanwege het pigment lycopeen, dat bescherming biedt tegen kanker -Hoe je zelf ketchup kunt maken, veel lekkerder dan die uit de winkel -Dat kinderen ovengedroogde pomodori-tomaten lekkerder vinden dan chips (echt!) -Dat je zo veel verschillende gerechten kunt maken met tomaat. Een sorbet van ovengeroosterde tomaat bv, of malse kipfilet met balsamicotomaatjes, mijn grootste ontdekkingen. Al met al een nuttige investering, dit iBook. Het ziet er bovendien oogstrelend uit, al mogen de foto's nog wel groter. De navigatie is simpel. Prettig dat je met 1 keer 'vegen' notities toevoegt.

keyboard_arrow_up