Paprika by Thea Spierings

Paprika

By Thea Spierings

 • Release Date: 2012-04-12
 • Genre: Specifieke ingrediënten
Score: 4.5
4.5
From 7 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Er zijn van die ingrediënten waar je nooit genoeg van krijgt. Ze blijven je verrassen en inspireren en als je ze in de winkel ziet liggen krijg je al zin om ermee aan de slag te gaan. Dat zijn de hoofdrolspelers in Koken met Passie: een serie die een eerbetoon is aan onze favoriete ingrediënten. 

In elk boekje staat één ingrediënt in de schijnwerpers. Prachtige foto's en veertig gemakkelijk te bereiden recepten (van snack tot hoofdgerecht, met smaken uit alle werelddelen) geven je volop inspiratie om de veelzijdigheid van dit ingrediënt te ontdekken.

Dit boekje gaat over paprika. Ga met ons mee op ontdekkingsreis!

Reviews

 • 40 x paprika, 40 x anders!

  4
  By Francie de Bruyn
  Opnieuw ontdekte ik een iBook in de serie Koken met Passie: Paprika. Nu was ik niet meer zo gek op paprika, sinds ik een keer een nogal overrijp exemplaar heb gegeten. Maar dit iBook heeft me genezen. Veertig paprikarecepten waaraan zelfs ik niet kon ontkomen. Van paprika in rode pesto, gevulde portobello en spinaziefrittata, was de stap naar rauwe paprika in salades niet zo groot meer. En jawel, dat was lekker, heel erg lekker. De smaak lijkt in elk gerecht weer anders. Zoals bij alle Passieboekjes denk je: hoe is het mogelijk dat je met één ingrediënt zoveel verschillende dingen kunt doen? Ik ben verknocht geraakt aan deze serie. Net zag ik net Tomaat in de serie voorbijkomen. Ook van verse tomaat ben ik niet zo’n fan. Toch eens even de gratis download bekijken....
 • Enorm gezond

  5
  By Martin Rovers
  Een paprika bevat drie keer zoveel vitaminen als een sinaasappel. Dat weet ik dankzij 'Paprika', het ultieme paprikakookboek. De recepten zijn dus niet alleen lekker, maar ook supergezond. Ik heb de gevulde paprika's geprobeerd, met Fontina, wat ik niet kende, maar wat echt heerlijk blijkt te zijn. De makkelijke paprikasoep is een aanrader voor als je snel iets gezonds op tafel wil zetten. Minder gecharmeerd waren mijn kinderen van de flensjes van gepofte paprika, al vond ik ze wel lekker. Misschien toch iets tè gezond. Maakt niet uit, er staan nog genoeg andere recepten in die ik nog wil uitproberen.
 • Lekker!

  4
  By Erica66854
  Ik heb al verschillende recepten uit dit boek gemaakt, ze waren erg lekker! De bereiding wordt duidelijk uitgelegd, waardoor het eigenlijk niet meer mis kan gaan. Aanrader!

keyboard_arrow_up