Aardappel by Thea Spierings

Aardappel

By Thea Spierings

 • Release Date: 2012-04-10
 • Genre: Specifieke ingrediënten
Score: 5
5
From 7 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Er zijn van die ingrediënten waar je nooit genoeg van krijgt. Ze blijven je verrassen en inspireren en als je ze in de winkel ziet liggen krijg je al zin om ermee aan de slag te gaan. Dat zijn de hoofdrolspelers in Koken met Passie: een serie die een eerbetoon is aan onze favoriete ingrediënten. 

In elk boekje staat één ingrediënt in de schijnwerpers. Prachtige foto's en veertig gemakkelijk te bereiden recepten (van snack tot hoofdgerecht, met smaken uit alle werelddelen) geven je volop inspiratie om de veelzijdigheid van dit ingrediënt te ontdekken.

Dit boekje gaat over aardappel. Ga met ons mee op ontdekkingsreis!

Reviews

 • Aardappeleters anno nu

  4
  By Chanta83
  Mijn moeder moet aansterken na een operatie. Met de gerechten uit dit iBook maak ik haar helemaal blij, want ze is een traditionele eter en dus gek op piepers. Die zitten vol vitamine C en gezonde koolhydraten. Overigens bevat dat dit boekje allesbehalve traditionele aardappelrecepten. Er wordt verrassend gekookt (gnocchi, aardappeltempura, tortillas, souffleetjes) met de alle denkbare aardappelsoorten: van krieltjes tot roseval. Ook met zoete aardappelen. Een beetje vreemd want dat is eigenlijk geen ‘echte’ aardappel. Maar het levert wel aparte recepten op. Zelfs mijn neefjes, echte ‘piepers’ als het om eten gaat, pikken graag een aardappeltje mee van oma’s bord.
 • Veelzijdig, mooi iBook

  5
  By Martin Rovers
  Na mijn goede ervaring met 'Paprika' heb ik het iBook 'Aardappel' gekocht. Een goede keuze. Je denkt dat je als Nederlander wel weet wat je met aardappels kunt doen, maar er blijkt toch nog heel wat meer mogelijk. Aardappelsoep had ik bijvoorbeeld nog nooit gemaakt. Nu eten we regelmatig aardappel-avocadosoep (yummie, vinden mijn kinderen), aardappel-boerenbriesoep (vinden vooral de volwassenen lekker) en Thaise aardappelsoep (mijn persoonlijke favoriet). Het iBook is prachtig vormgegeven, heel overzichtelijk en goed te gebruiken in de keuken (gewoon een hoesje om de iPad doen waarmee je hem rechtop zet). Ook heel handig is de mogelijkheid om notities bij recepten te zetten. Ik ben er nog lang niet op uitgekeken.

keyboard_arrow_up