Ei by Thea Spierings

Ei

By Thea Spierings

 • Release Date: 2012-04-10
 • Genre: Specifieke ingrediënten
Score: 4.5
4.5
From 5 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Er zijn van die ingrediënten waar je nooit genoeg van krijgt. Ze blijven je verrassen en inspireren en als je ze in de winkel ziet liggen krijg je al zin om ermee aan de slag te gaan. Dat zijn de hoofdrolspelers in Koken met Passie: een serie die een eerbetoon is aan onze favoriete ingrediënten. 

In elk boekje staat één ingrediënt in de schijnwerpers. Prachtige foto's en veertig gemakkelijk te bereiden recepten (van snack tot hoofdgerecht, met smaken uit alle werelddelen) geven je volop inspiratie om de veelzijdigheid van dit ingrediënt te ontdekken.

Dit boekje gaat over ei. Ga met ons mee op ontdekkingsreis!

Reviews

 • Veel ei-variaties

  5
  By Francie de Bruyn
  Ons hele gezin is gek op eieren. Ei is ook een mooie vervanger van vlees of vis. Maar mijn repertoire raakte een beetje uitgeput. Toen zag ik Ei tussen de iBooks en dat is een uitkomst. Nu staat mijn iPad regelmatig in de keuken en ben ik veertig recepten rijker: van de meest bijzondere ei-soepen (Kantonese tomatensoep, hmmm) tot hartige en zoete eiertaartjes. In veel gerechten zitten ook gezonde groentes, zoals in de goed gevulde Mexicaanse omelet. Bijj de kinderen gaan de zoetigheidjes erin als (eier)koek: eitaart met schuim, eierflensjes, Iles flottantes. Op de eerste pagina’s staat veel handige informatie over soorten eieren, kopen en bewaren. Bijvoorbeeld dat niet alle kippen evenveel vierkante meters hebben. Ik koop alleen nog maar vrije-uitloopeieren. Overigens, oogt dit iBook heel verzorgd.
 • Goed eieren eten

  4
  By Martin Rovers
  Mijn jongste dochter eet geen vlees en daardoor ben ik steeds meer ei gaan gebruiken in de keuken. 'Ei' is dan ook een uitkomst. Ik ben begonnen met Oefs en cocotte, eiren met kaas uit de oven. Verrukkelijk! Ook alle soorten fritatta's gaan er hier thuis altijd goed in, net als Indonesische en Indische eiergerechten als 'eggs vindaloo'. Ik snap de volgorde van dit iBook niet helemaal (toetjes, drankjes en hoofdgerechten lijken willekeurig door elkaar te staan), maar dat maakt het ook wel weer spannend. Soms zoek ik een recept voor een salade en sta ik uiteindelijk kokosmeringues (aanrader) klaar te maken. Ik vond nog 1 klein foutje: bij het hoofdstuk 'Verse eieren' staat een plaatje van een knoflook. Volgens mij moet dat een ei zijn. :-)))

keyboard_arrow_up