Spinazie by Thea Spierings

Spinazie

By Thea Spierings

 • Release Date: 2012-04-10
 • Genre: Specifieke ingrediënten
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Er zijn van die ingrediënten waar je nooit genoeg van krijgt. Ze blijven je verrassen en inspireren en als je ze in de winkel ziet liggen krijg je al zin om ermee aan de slag te gaan. Dat zijn de hoofdrolspelers in Koken met Passie: een serie die een eerbetoon is aan onze favoriete ingrediënten. 

In elk boekje staat één ingrediënt in de schijnwerpers. Prachtige foto's en veertig gemakkelijk te bereiden recepten (van snack tot hoofdgerecht, met smaken uit alle werelddelen) geven je volop inspiratie om de veelzijdigheid van dit ingrediënt te ontdekken.

Dit boekje gaat over spinazie. Ga met ons mee op ontdekkingsreis!

Reviews

 • Recepten met verse spinazie

  5
  By Francie de Bruyn
  Spinazie is de lievelingsgroente van mijn zoontje. Dus was ik blij verrast toen ik hiervan een iBook tegenkwam. En hij vooral. Alhoewel hij teleurgesteld was te lezen dat hij geen Popeye-spierballen krijgt, ha. Voor mij was de uitleg over nitraat heel zinvol. Samen hebben we een aantal gerechtjes uitgezocht. De spinaziebuideltjes waren een groot succes, net als de spinazieflensjes met geitenkaas-kruidencrème. De ‘makkelijke’ soufleetjes zakten een beetje in, maar mijn zoontje had stiekem in de oven gekeken. Extra gezond is dat overal verse spinazie in gaat. Ongelooflijk dat Thea Spierings zoveel recepten met spinazie weet te bedenken. En die staan allemaal zo likkebaardend lekker op de foto! Dat geldt trouwens voor alle Passie-boekjes van deze kok. Ik kijk steeds of er weer nieuwe iBooks in de reeks bijgekomen zijn.
 • Onweerstaanbare spinaziepesto

  4
  By A. van der Sluijs
  Als Thea Spierings schrijft dat haar spinaziepesto met manchego en spekjes 'onweerstaanbaar' is, geloof haar dan gewoon. Het is een hit op onze feesten. Maar eigenlijk zijn de andere recepten al net zo onweerstaanbaar. Alleen al van bladeren in dit iBook krijg je honger. Van simpel tot ingewikkeld, van culinair tot basis, van klassiek tot verrassend; alle variaties met spinazie vind je erin terug. Ze lijken willekeurig over het boek verdeeld, zonder opbouw. Dat is mijn enige kritiek. Verder is dit een smakelijk, inspirerend kookboek waarmee je zelfs de grootste spinaziehaters (onze zoon bv :-)) aan het eten krijgt.

keyboard_arrow_up