Koken met Diabetes: Samen Eten by Thea Spierings

Koken met Diabetes: Samen Eten

By Thea Spierings

 • Release Date: 2012-04-23
 • Genre: Speciaal dieet
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Samen eten kan een uitgebreid viergangenmenu betekenen, maar dat hoeft niet. Samen tafelen gaat immers grotendeels om de gezelligheid. Vele kleine hapjes tezamen vullen ook de maag en kunnen evengoed voor een sfeervolle middag of avond zorgen. 

Gezellig tafelen hoeft niet perse in huis plaats te vinden. Wat dacht u van een aangeklede High Tea of brunch in de tuin of een picknick aan het water?

In 'Samen Eten', het tweede deel in de serie 'Koken met Diabetes', vindt u acht thema's. Van de Oosterse keuken tot een goed gevulde picknickmand. En natuurlijk kunt u de gerechten onderling combineren. 

Keuze genoeg, vooral voor mensen met diabetes die op hun voeding moeten letten. Dit boekje bevat allerlei tips en weetjes om van alle lekkere gerechten mee te kunnen genieten. U hoeft niet 'anders' te koken; dankzij deze recepten kan iedereen gezellig meetafelen. 

Reviews

 • Smakelijke themarecepten

  5
  By Chanta83
  Voor mensen met diabetes is het soms lastig koken. Zolang ik alleen voor mijn vriend (die diabetes heeft) en mezelf kook, lukt dat prima. Maar etentjes met vrienden zijn altijd weer een heel gepuzzel. Ik was blij dat een vriendin mij op dit iBook wees. Er staan veel nuttige voedingsadviezen in, gevolgd door allerlei thema’s voor feestjes (Oosters tafelen, high tea, tapas, picknick, brunch, etc) met tips waar je bij diabetes op moet letten. Per thema volgen dan meerdere recepten die je gasten heel goed kunt voorzetten. Zonder dat ze in de gaten hebben dat het in feite diabetesrecepten zijn. Onderin zie je alle pagina's in het klein, zodat je snel naar het gewenste thema kunt vegen. Er staan fantastische gerechtenfoto’s in dit iBook en ook filmpjes van een kok die voordoet hoe je iets klaarmaakt. Ik zit voorlopig niet meer verlegen om goede feestsuggesties. De andere diabetes iBooks in deze reeks ga ik ook kopen.
 • Niet alleen voor diabetici

  4
  By A. van der Sluijs
  Gezellig tafelen kan best ingewikkeld zijn als je diabetes hebt. Met dit iBook wordt het een stuk makkelijker. Of je nu wilt dineren in stijl of gewoon gezellig tapas wilt eten met vrienden, 'Samen eten' geeft je een heleboel suggesties voor gezonde en lekkere recepten. Met filmpjes, tips en voedingswaarde per portie. De indeling is logisch, de bediening echt makkelijk. Onderin staan bolletjes die aangeven waar je je bevindt in het boek, waardoor je het overzicht nooit kwijtraakt. Ik ben erg te spreken over de tapasrecepten, zoals knoflookkip met honing, en ik ben zeker ook van plan om de High tea een keer uit te proberen. Ik zou eigenlijk niet weten waarom dit boek speciaal voor diabetici is gemaakt. Iedereen wil toch gezond eten?

keyboard_arrow_up