Koken met Diabetes: Feestjes by Thea Spierings

Koken met Diabetes: Feestjes

By Thea Spierings

  • Release Date: 2012-05-03
  • Genre: Speciaal dieet
Score: 5
5
From 6 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

De tijd van het strenge suikervrije dieet bij diabetes is allang voorbij. Daarvoor komen natuurlijk wel andere dieetmaatregelen in de plaats, maar ook die hoeven geen beperking te zijn voor een gezellig feestje of partijtje. Als u weet wat u eet, dat wil zeggen: als u weet hoe u een maaltijd samen moet stellen die uw gezondheid niet in de weg staat, dan kunt u dat ook voor een feestelijk diner, verjaardagspartijtje of klassieke kerst.

Kennis van voeding gaat vooraf aan de keuze wat te eten. Dit kookboek 'Feestjes', het derde in de serie 'Koken met Diabetes', geeft u meer inzicht in voedingsmiddelen en hun (al dan niet) gezonde eigenschappen.

Ook bij de receptuur vindt u tips en weetjes voor een evenwichtig eetpatroon. Probeer de ruim veertig heerlijke recepten eens uit. Op basis van de vele voorbeelden en adviezen kunt u zelf weer nieuwe variaties en culinaire creaties bedenken. Dankzij dit kookboek kunt u nog vaker feestvieren zonder echt te zondigen. Zelfs uw gasten gaan gezonder van tafel! 

keyboard_arrow_up