Koken met Diabetes: Feestjes by Thea Spierings

Koken met Diabetes: Feestjes

By Thea Spierings

 • Release Date: 2012-05-03
 • Genre: Speciaal dieet
Score: 5
5
From 6 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

De tijd van het strenge suikervrije dieet bij diabetes is allang voorbij. Daarvoor komen natuurlijk wel andere dieetmaatregelen in de plaats, maar ook die hoeven geen beperking te zijn voor een gezellig feestje of partijtje. Als u weet wat u eet, dat wil zeggen: als u weet hoe u een maaltijd samen moet stellen die uw gezondheid niet in de weg staat, dan kunt u dat ook voor een feestelijk diner, verjaardagspartijtje of klassieke kerst.

Kennis van voeding gaat vooraf aan de keuze wat te eten. Dit kookboek 'Feestjes', het derde in de serie 'Koken met Diabetes', geeft u meer inzicht in voedingsmiddelen en hun (al dan niet) gezonde eigenschappen.

Ook bij de receptuur vindt u tips en weetjes voor een evenwichtig eetpatroon. Probeer de ruim veertig heerlijke recepten eens uit. Op basis van de vele voorbeelden en adviezen kunt u zelf weer nieuwe variaties en culinaire creaties bedenken. Dankzij dit kookboek kunt u nog vaker feestvieren zonder echt te zondigen. Zelfs uw gasten gaan gezonder van tafel! 

Reviews

 • Toch nog feest

  5
  By Francie de Bruyn
  Diabetes hebben is geen feestje, vooral niet als je pas 8 bent. Maar dankzij dit iBook is mijn zoontje op feestdagen een heel stuk vrolijker. Samen zoeken we eerst iets lekkers uit op de iPad. Als het aan hem lag, aten we alleen nagerechten. De gerechtenfoto’s zijn zo smakelijk, ze springen zowat je keuken binnen. Mijn zoontje helpt mee door mij alle - hele goede - kookinstructies voor te lezen. Vooral het openingsfilmpje vindt-ie leuk. Dat wordt dolgedraaid (en ik ook). In de inleiding staat overigens veel nuttige informatie. Voor mensen met diabetes in de familie is dit iBook echt een aanrader. Mijn familie staat steeds versteld van wat ik op tafel tover. En gelukkig likt iedereen z’n vingers erbij af. Thea Spierings, bedankt namens alle feestneuzen hier in huis!
 • Koken met Diabetes: een waar feestje

  5
  By A. van der Sluijs
  Culinair uitpakken als je een feestje geeft met lekkere gerechten die toch goed zijn voor diabetici… Best een uitdaging. Eerlijk gezegd had ik al lang niet meer uitgebreid gekookt voor een groot gezelschap, omdat ik dacht dat mijn dieet daarvoor te ingewikkeld is. Door dit iBook durf ik het toch aan. Er staan alle gangen in, van amuses tot nagerechten. Ik ging voor: Vooraf: amuse van zalm Soep: Knofloosoep Tussengerecht: Gegrilde coquilles met basilicumdressing Vis: Roodbaarsfilet met antiboise/ Vegetarisch: rodekool taartje met kaas Nagerecht: Citroenmousse Allemaal heel erg smakelijk. Vooral de coquilles kregen de handjes op elkaar. Het koken met de iPad bij de hand is erg makkelijk. Van te voren had ik de recepten al favoriet gemaakt, zodat ik ze snel kon terugvinden. Ik heb genoten van alle complimenten en ga dit zeker vaker doen. Leven met Diabetes is geen feestje, maar met 'Feestjes' wordt het wel een stuk leuker!

keyboard_arrow_up