Management lessen uit de praktijk by Peter Stinckens

Management lessen uit de praktijk

By Peter Stinckens

 • Release Date: 2012-05-02
 • Genre: Management en leiderschap
Score: 4
4
From 62 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Zelfs de beste managers en meest succesvolle ondernemers struikelen al eens.
Vaak komen ze voor situaties te staan waar hun oude vaardigheden en kennis niet langer toereikend zijn om de volgende stap in hun carrière te nemen.
Dat is het moment om een coach in te schakelen. Het klinkt allemaal logisch. Maar is het dat ook?
In dit eBoek geeft Top Coach Peter Stinckens u een inzicht in situaties waar managers en ondernemers vast lopen, zonder dat ze het zelf merken.
Hij laat u zien en ervaren hoe ze tegen muren aanlopen, waarvan ze het bestaan zelfs niet vermoed hadden, en hoe ze er uit kunnen komen.
Een bijzonder boeiend boek, met vijf waar gebeurde verhalen waaruit elke manager en ondernemer belangrijke lessen kan trekken.

Reviews

 • Groep 5 van de basisschool

  2
  By DrJanssens
  Her feit dat de auteur nog niet eens weet of je een 'd' of een 't' aan het eind van een werkwoord schrijft ("jij bemoeid je ermee", "het is gebeurt", enz.) is een ernstige ondermijning van zijn gezag. Het professionele niveau daalt daarmee naar groep 5 van de basisschool. Waarschijnlijk komt dit door de exponentiële toename van 'dyslexie' sinds de tachtiger jaren - dat wordt mij althans vaak verteld - en ik weet het inmiddels: dat heeft niets te maken met de bekwaamheid van de auteur als people manager. Maar het verraadt op zijn minst een ernstig gebrek aan zelfreflectie en zorgvuldigheid bij het schrijven van dit boek. En dat zijn essentiële eigenschappen voor managers naar mijn mening. OK, het boek is gratis, maar meer is het dan ook niet waard.
 • Management lessen uit de praktijk

  3
  By GJ Nieuwenhuis
  De schrijver schetst duidelijk hoe de vorm ofwel de innerlijke houding de boodschap kan teniet doen. Wat mij echter verbaast is de waarde die aan management toegeschreven wordt. De oplossingen blijven op zijn best uit het middenkadermanagement komen terwijl die toch duidelijk bij de professional aanwezig zijn. Toch een prettig boek met een uitstekende boodschap: kijk in de spiegel en de dat ook eens met anderen!

keyboard_arrow_up