100 Pastasauzen by Thea Spierings

100 Pastasauzen

By Thea Spierings

 • Release Date: 2012-05-17
 • Genre: Regionaal en etnisch
Score: 4
4
From 15 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Pasta is de ideale maaltijd. Makkelijk met een snelle saus doordeweeks, bijzonder als je het zelf maakt en serveert bij een diner, en perfect met een sas uit de diepvries voor onverwachte gasten. 

'100 Pastasauzen' biedt voor ieder wat wils: van vegetarische recepten, gezinssauzen die bij iedereen in de smaak vallen, tot chique sauzen met bijvoorbeeld truffelolie of fazant. 

Laat je inspireren door '100 Pastasauzen'. Kies zelf je favoriete pastasoort en probeer de sauzen ook eens met rijst, brood of koud als salade.

Ga snel aan de slag met '100 Pastasauzen' en probeer ze allemaal!

Reviews

 • Lekkere recepten

  3
  By syb03
  De recepten klinken lekker, maar ik kan de plaatjes niet zien. Drie opnieuw geprobeerd om het boek downloaden, helaas slechts enkele plaatjes beschikbaar. Waar plaatjes horen te staan, staat nu een kruis met vraagteken.
 • Elk weekend een andere pasta

  5
  By JohnKookt1
  Wat eten we vanavond? Voortaan hoef ik daarover niet lang meer na te denken. Als ik nog niets bedacht heb, mogen mijn kinderen om beurten uit dit iBook Pastasauzen kiezen. Als ze dat achteraf erg lekker vonden en dus vaker willen eten, mogen de kinderen dat zelf in het digitale notitieblok zetten. Want dat is een van die handige snufjes van het iBook: linksboven kun je kiezen voor markeringen en notities. Rechtsboven voor een bladwijzer of je favoriete recepten aangeven - en die heeft dit boek met 100 pastasauzen meer dan genoeg. Dus geen gele plakkertjes meer of gekrabbel in de kantlijn. Maar vooral belangrijk: deze pastasauzen zijn stuk voor stuk perfecte smaakcombi’s. Met foto’s om van te watertanden.
 • Een must voor fans van de Italiaanse keuken

  5
  By A. van der Sluijs
  Altijd al willen weten hoe je de echte alla carbonara pastasaus maakt? Of alla puttanesca? Ik ook. Toen ik dit iBook in de store zag staan, was ik dan ook meteen verkocht. '100 Pastasauzen' stelt niet teleur: alle klassiekers staan er in, maar er is ook ruimte voor vernieuwing. De sauzen zijn opgedeeld in categorieën: met kaas, met groenten, met vis, met vlees, klassiekers en snelle sauzen. Dat laatste hoofdstuk is handig voor drukke doordeweekse dagen. In het weekend en op rustige dagen probeer ik de andere recepten uit. De groentesauzen doen het goed bij de kinderen, meestal toch niet dol op vitamines. Ik wil er nog te veel uitproberen om al een topper te kiezen. Alles wat we tot nu toe aten, zat ergens tussen gewoon lekker en verrukkelijk. Bij alle recepten staan tips voor de 'juiste' pasta bij de saus. Ik ben, als pastaliefhebber, enorm tevreden.

keyboard_arrow_up