Appetizers! by Thea Spierings

Appetizers!

By Thea Spierings

  • Release Date: 2012-05-17
  • Genre: Gangen en gerechten
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Appetizers… de smaak naar meer. Het is wereldwijd bekend: een goede appetizer prikkelt de eetlust en maakt de tong nieuwsgierig naar alles wat nog zal volgen. Verleid je gasten met aantrekkelijke aperitiefjes tijdens een feestelijke borrel of serveer ze aan tafel als spannend voorafje.

Appetizers zijn er in alle soorten en smaken. De hapjes in dit boek hebben met elkaar gemeen dat ze licht, fris en verrassend zijn. Precies zoals een appetizer moet zijn. Probeer de Mexicaanse garnalenkoekjes eens. Of gekarameliseerde scampi's, risotto met spinazie en gorgonzola of Vietnamese balletjes in dipsaus.

Appetizers…de smaak naar meer. Mogen we nu aan tafel?

Reviews

  • Echt onweerstaanbaar!

    4
    By Chanta83
    Had ik dat schaaltje nou net bijgevuld of niet? De twijfel overvalt je regelmatig als je de appetizers uit dit iBook op tafel zet. Ze zijn weg, zodra je je omdraait. Precies zoals in het introfilmpje. Aperitiefjes bederven de eetlust niet, maar zouden die juist opwekken volgens de inleiding. Je moet ze natuurlijk met mate serveren of - wat ik zelf leuker vind - flink uitpakken en je gasten alleen appetizers voorzetten. Dat kan heel goed met deze receptuur. Er staan naast amusehapjes in, maar ook gerechten zoals noedel met kalkoen of risotto met spinazie. Ik kies altijd lichte hapjes als echte appetizers en een combi van andere gerechtjes om een fingerfood-menu samen te stellen. Leuke verrassing: er staan vier instructiefilmpjes in, o.a bij de gerookte zalmquiches en de parmezaanchips met gedroogde tomaat.

keyboard_arrow_up