Zoet! by Thea Spierings

Zoet!

By Thea Spierings

 • Release Date: 2012-05-17
 • Genre: Gangen en gerechten
Score: 4
4
From 5 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Wie kent niet dat gevoel dat je rond koffietijd zin krijg in wat lekkers? Of dat je op zondagochtend net even iets uitgebreider wil brunchen dan de rest van de week. En wat dacht je van een kinderfeestje, ook daar moet iets lekkers op tafel komen. Voor al deze momenten is er één geweldige oplossing: Zoet! 

Er gaat niets boven een smakelijk gebakje of een verfrissend zoet drankje. Het stilt je lekkere trek en geeft je ook nog eens een heerlijk gevoel. 

Zoet! telt 80 recepten voor de lekkerste desserts, taarten en koekjes, van de klassiekers tot nieuwe favorieten, voor alle momenten van de dag. Het water zal je al tijdens de bereiding in je mond lopen. En, vergeet niet…snoepen mag! 

Reviews

 • Zoet!

  5
  By Anne van Wijck
  Zoet! Op de kaft met maar één uitroepteken maar dat mogen er gerust meer zijn....!! Een geweldig kookboek om te hebben en te gebruiken. Het water loopt je in de mond als je de prachtige foto's ziet. De recepten worden in duidelijke stappen aangegeven zodat het voor iedere kok haalbaar is om een lekkere maatijd af te sluiten met een heerlijk toetje.
 • Fans van de chocolade-laagjestaart!!!

  4
  By A. van der Sluijs
  In mijn studentenhuis ben ik vermaard om mijn toetjes (al zeg ik het zelf). Toen ik door de klassiekers van mijn moeder heen was, heb ik dit iBook gekocht. Hoofdstukken als 'Sweet & Naughty' en 'Sweet Surrender' klinken veelbelovend. De foto's maakten ook al heel nieuwsgierig. Gelukkig zijn de gerechten niet al te moeilijk èn superlekker. Mijn favoriet: aardbeiengebak met mascarpone (zie de cover). Een rondvraag onder mijn huisgenoten levert de volgende favorieten op: wentelteefjes met peer en amandelen, flan catalan en natuurlijk de chocolade-laagjestaart!!! Voorlopig kunnen we nog wel even vooruit, want er staan echt véél lekkere dingen in.
 • Zoet mag!

  5
  By Francie de Bruyn
  Een i-kookBook voor echte snoepkonten! Met een suikerberg aan vurrukkulukke zoete gerechten, van gebakjes tot frambozensoep en smoothies. Het begint al met een smakelijke intro over ‘het wondermiddel’ suiker. Eindelijk een kookboek dat suiker (en chocola) niet in de ban doet. Naast een hoofdstuk met chocoladerecepten, is er een hoofdstuk Sweety-pie (taarten) en Smooth&Sweet (drankjes) en nog vier hoofdstukken met een beetje van alles wat. Samengevoegd onder aantrekkelijke titels als: Sweet as Candy en Sweet Dreams. Dus moet je soms even zoeken naar een recept, maar dat is met de bladwijzerfunctie snel opgelost. En tot mijn verrassing ontdekte ik in de receptenbalk vier kookfilmpjes. Mijn volgende feestje wordt een denderend succes. Deze keer verklap ik aan niemand mijn geheim. Laat ze zelf de kookboeken van Thea Spierings maar ontdekken!

keyboard_arrow_up