Carpaccio! by Thea Spierings

Carpaccio!

By Thea Spierings

  • Release Date: 2012-05-22
  • Genre: Gangen en gerechten
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Authentieke carpaccio gemaakt van ossenhaas is allang niet meer de enige carpaccio die je in een restaurant krijgt. Tegenwoordig verschijnt carpaccio van vis, fruit of groente ook veelvuldig op de menukaart. Carpaccio doet niet meer alleen dienst als naam voor een gerecht, maar duidt nu ook een bereidingswijze aan. 

In principe zijn alle ingrediënten die in flinterdunne plakjes gesneden kunnen worden, geschikt voor het maken van een carpaccio. Wat te denken van een carpaccio van rode bieten en schelpenschuim of een carpaccio gemaakt van haring of aardbei? 

In Carpaccio! staan maar liefst 80 recepten die u helemaal naar eigen inzicht kunt serveren als voor-, hoofd- of zelfs nagerecht. Laat u inspireren door Carpaccio! en verbaas vrienden en familie met verrassend lekkere carpaccio!

Reviews

  • Recepten met filmpje!

    4
    By Francie de Bruyn
    Wie had gedacht dat je carpaccio kunt maken van alles wat maar flinterdun te snijden is! Niet alleen van ossenhaas, tonijn of zalm, maar ook van bietjes, ananas, komkommer. In dit iBook staan tachtig variaties. Carpaccio als nagerecht, daar was ik zelf nooit opgekomen. Of op een carpaccio van St. Jakobsschelpen of van zonnevis. Ik heb er nu twaalf uitgeprobeerd en die waren bijna allemaal heerlijk. De zalm met zuurkool was wat minder, maar dat is een kwestie van smaak. De recepten zijn verdeeld in vis, vlees, gevogelte, groente en fruit. In elk hoofdstuk staat een filmpje waarop je kunt klikken (vreemd genoeg niet bij het hoofdstuk ‘Vlees’). Daar zie je de bereiding van een gerecht. Dat zag ik nog nooit in een ander iBook met recepten.

keyboard_arrow_up