Tapas! by Thea Spierings

Tapas!

By Thea Spierings

  • Release Date: 2012-06-02
  • Genre: Regionaal en etnisch
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Tapas eten maakt net zozeer deel uit van een dag uit het Spaanse leven als ontbijten, lunchen, siësta houden en dineren. Of meer nog. Hoe klein of eenvoudig tapas ook mogen zijn, ze staan voor een bepaalde houding, een relaxte levensstijl waarin de tijd wordt genomen voor smakelijk genieten en ontspannen samenzijn.

Die stijl blijkt wereldwijd aan te spreken. Van Londen tot New York timmeren tapasbars flink aan de weg. Ook in ons land nemen tapasbars in aantal toe.

Dit kookboek, vol traditionele maar ook verrassend eigentijdse tapagerechten, wil tegemoetkomen aan de groeiende behoefte een avond op Spaanse wijze aan te kleden. Dit kan al heel gemakkelijk met een stukje chorizo en een olijf aan een stokje geregen, of iets ingewikkelder, bijvoorbeeld garnalen met romescosaus. Voor ieder wat wils!

Reviews

  • Betere albóndigas dan in Spanje

    5
    By A. van der Sluijs
    In ons studentenhuis hebben we één vaste avond in de week waarop we samen eten. Op zoek naar inspiratie stuitte ik op 'Tapas!' Ik vind het een superhandig iBook. Tijdens het koken zet ik hem in mijn iPadhouder. Als ik iets niet helemaal snap, bekijk ik een instructiefilmpje. En als iets echt mislukt, zet ik de iPad op tafel om te laten zien hoe het eruit had moeten zien… Maar meestal zijn de tapas goed zelf te maken. Zelfs mijn Catalonische huisgenoot is onder de indruk van mijn albóndigas con salsa de tomate. 'Lekkerder dan mijn moeder ze maakt' - zo, dan weet je dat je goed zit.

keyboard_arrow_up