High Tea by Thea Spierings

High Tea

By Thea Spierings

 • Release Date: 2012-06-05
 • Genre: Regionaal en etnisch
Score: 4
4
From 5 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Nederlanders staan bekend om het ene koekje bij de koffie. De Britten daarentegen pakken het anders aan. Rond een uur of vier komen Engelse families of vriendengroepen samen om te genieten van een buffet aan lekkernijen die weggespoeld worden met thee. 

We hebben het natuurlijk over de high tea: de Britse versie van ons Hollandse theeleuten. We hoeven het land niet te verlaten om te kunnen genieten van al deze delicatessen. Met behulp van 'High Tea' kan het Birtse theekransje nu ook zelf georganiseerd worden. 

Reviews

 • Feestelijk succes

  4
  By Francie de Bruyn
  Mijn verjaardag was dankzij High Tea echt een overdonderend succes. Twaalf vriendinnen uitgenodigd, prosecco in de koeling en een lange tafel gedekt met etagères vol van deze zoete en hartige hapjes. Vooral de brownies en muffins met geitenkaas gingen er goed in. Toen moest ik toch mijn geheim verklappen: dit iBook dus. Nog een tip voor andere fans: maak van tweedehands servies (borden, schotels en schaaltjes) zelf een etagère. Stapel op elkaar met glaasjes ertussen en plak vast met aardewerklijm! Ik zag dat Thea Spierings nog meer van dit soort boeken maakte. Ik koop voor mijn volgende feestje zeker een nieuw iBook van haar: Zoet!
 • Tongstrelend indead

  5
  By A. van der Sluijs
  High Tea is hip. Voor vrouwen die verder willen kijken dan de cupcakes-hype biedt dit boek een welkome afwisseling. De recepten in het iBook zijn verdeeld over 2 secties: Zoet! en Hartig! Vooral in die laatste categorie vind je onverwachte smaakcombinaties, zoals karnemelkkoekjes met parmaham en ahornsiroop. Ik moet hem zelf nog steeds uitproberen. Tot nu toe heb ik me gestort op de klassiekers, zoals lemon curd en natuurlijk scones. Met succes. De allerbeste chocolademuffins bleken hun naam waar te maken. Binnenkort geef ik mijn eerste High Tea Party in huis. Veel goedkoper dan in een hotel, maar minstens zo gezellig, en zo lekker!

keyboard_arrow_up