Geen makkelijke dag by Mark Owen

Geen makkelijke dag

By Mark Owen

 • Release Date: 2012-10-08
 • Genre: Literaire kritiek
Score: 4
4
From 48 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Het unieke insidersverslag van de aanval op Osama bin Laden, verteld door de man die hem zag sterven.In Geen gemakkelijke dag vertelt Mark Owen het verhaal van de belangrijkste missie van SEAL Team Six tot nu toe. Mark en drieëntwintig andere mannen van het eliteteam SEAL Team Six werden allemaal met grote zorg uitgezocht door de hoogste legerleiding om een van de gevaarlijkste mannen in de wereldgeschiedenis uit te schakelen. In een verslag van minuut tot minuut vertelt Mark het verhaal van die 1ste mei 2011: van de helikoptercrash die Mark al bijna het leven kostte voordat ze Bin Ladens schuilplek ook maar bereikt hadden tot het radiocontact dat de wereld liet weten dat Osama bin Laden dood was Mark Owen is een voormalig lid van de U.S. Naval Special Warfare Development Group, beter bekend als SEAL Team Six. In de vele jaren dat hij actief was, heeft hij ontelbare missies tot een succesvol einde gebracht, waarvan de meeste het nieuws nooit haalden. Owen was de leider van Operation Neptune Spear in Abbottabad, Pakistan, de uiterst geheime missie die de dood van Osama bin Laden tot gevolg had. Mark Owen is een pseudoniem, net als de andere namen in het boek.Kevin Maurer is schrijver en onderzoeksjournalist. Hij was als embedded verslaggever betrokken bij vele speciale missies in Irak, Afghanistan, Afrika en Haïti.Hij heeft eerder vier boeken geschreven over geheime militaire operaties.

Reviews

 • Goed boek

  5
  By Erg interssant
  Goed verhaal, leest gemakkelijk, afkortingen worden duidelijk uitgelegd en geeft een mooi beeld van hoe dat allemaal gaat qua trainingen en regeltjes. Ik heb zelf de paperback versie gelezen, dus het echte boek en gaf dat wel de voorkeur omdat er ook foto's in staat en je dan gemakkelijker even kunt kijken naar de foto's(die op een aantal pagina's midden in het boek staan) en weer terug naar het verhaal kunt.
 • Topboek

  5
  By Toro3
  Geen bla bla maar the real story, goed boek
 • Top

  5
  By B/:
  In één ruk uitgelezen. Erg mooi geschreven
 • Sommige hoofdstukken laden niet goed.

  5
  By Politeman
  Ik vond het een heel goed boek. Alleen jammer dat als je soms een bladzijde omslaat je gelijk naar een nieuw hoofdstuk gaat. Soms kon ik het verhelpen door het scherm te draaien, maar soms lukte het niet. Heel irritant!!!
 • Missende pagina's

  4
  By Theo1591974
  Het voorwoord wordt afgebroken en ook hoofdstuk 7 wordt afgebroken: er ontbreken pagina's !!

keyboard_arrow_up