Voorouder Puzzel by Jacqueline Hofland-Poot

Voorouder Puzzel

By Jacqueline Hofland-Poot

 • Release Date: 2013-01-16
 • Genre: Geschiedenis
Score: 5
5
From 5 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Veel mensen worden nieuwsgierig naar hun voorouders. Dit boekje helpt u de eerste stappen te zetten in het spoor terug naar het verleden. Handige links brengen u vanuit het boek direct op de juiste websites. Zo puzzelt u de losse stukjes in elkaar tot een verhaal.

Reviews

 • Leuk boekje

  4
  By Peter Groeneveld
  Dit boekje is vlot leesbaar en tijdens het lezen wordt je vanzelf enthousiast. Op duidelijke wijze wordt uitgelegd hoe je met je stamboomonderzoek kunt beginnen, wat de belangrijkste bronnen en archieven zijn en waar je op moet letten om valkuilen te vermijden. Niet alleen de meest elementaire, maar ook enkele wat minder bekende archieven worden behandeld evenals de belangrijkste internetbronnen en de belangrijkste softwarepakketten voor stamboomonderzoek. Een aanrader!
 • Eerste iPad-boek over genealogie

  5
  By Herman de salon
  Eindelijk een boek op de iPad voor de Nederlandse stamboomonderzoeker. De beginner, maar ook de reeds vergevorderde genealoog vindt hier op een aangename- en snelle wijze de weg door het Nederlandse onderzoekland. Met actieve links naar zeer veel genealogische sites is men meteen op de plek van het gewenste onderzoek, hierdoor is het boek met honderden pagina' s uitgebreid. Het boek bestaat uit maar liefst 22 hoofdstukken met titels van DTB, volkstellingen tot aan alle archieven. De schrijfster Jacqueline Hofland, bekend van haar vele lesboeken over het computer stamboomprogramma Gens Data Pro, heeft hier al haar kunnen en kennis tentoongespreid, waar iedere beoefenaar van genealogie zijn of haar voordeel mee kan doen. Voor de prijs van Euro 1,99 heeft u het beste digitale genealogisch handboek op uw iPad staan, waar geen hardcopy boek tegenop kan. Herman Veerkamp, helpdesk GensData Pro
 • Duidelijk en overzichtelijk

  5
  By Griezelvogel
  Als je de eerste hoofdstukken leest ga je meteen nadenken en rondkijken welke 'waardevolle' dingen je in huis hebt. Je po√ęziealbum, een beeldje van een overleden buurvrouw als dank voor een bewezen dienst. Je gaat je afvragen wie ben ik en wat is mijn familiegeschiedenis. Het boekje maakt je nieuwsgierig. En geeft meteen op een duidelijke manier weer hoe je de zoektocht naar je familiegeschiedenis kunt aanpakken. Een aanrader voor iedereen.
 • Interresant en duidelijk voor wie wil weten waar hij vandaan komt

  5
  By Gemberkoekje
  Dit is een goed verzorgd, duidelijk boekje over hoe je kunt beginnen met genealogie. Als je je ooit hebt afgevraagd waar je vandaan komt, wat je voorouders hebben gedaan en hoe je dit op een goede manier bij elkaar kunt brengen, is dit een ideaal boekje om de verschillende onderdelen en manieren om genealogie te bedrijven bij elkaar te brengen. Een aanrader.

keyboard_arrow_up