Fotografie: Macrofotografie fototips by Rob Doolaard

Fotografie: Macrofotografie fototips

By Rob Doolaard

  • Release Date: 2013-05-14
  • Genre: Fotografie
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Fotografie: macrofotografie voor iedereen. Is een eBook waarin alle soorten dicht-bij-fotografie aan de orde komen. Op eenvoudige wijze, maar vooral stap voor stap wordt uitgelegd hoe de mooiste macrofoto's (binnen of buiten) gemaakt kunnen worden. Voorzetlenzen, tussenringen, omkeerring, macro-objectieven, balg-fotografie maar ook foto's maken met een microscoop komen allemaal aan bod. Veel macrofoto's inclusief technische gegevens, zoals diafragma, sluitertijd, ISO-waarde en gebruikt objectief passeren de revue.

Belichting en verlichting spelen een grote rol in de macrofotografie. De wijze van scherpstellen maar ook het gebruik van focus-stacking (stapelen van scherptedieptes!) verdienen een hoofdrol in dit eBook.

Met macrofotografie gaan we grenzen voorbij die we wellicht niet voor mogelijk hielden. Insecten worden "monsters" en een "simpele" close-up van een bloem wordt een uitdaging van formaat. We kunnen met macrofotografie details laten zien die voor het menselijke oog nauwelijks zichtbaar zijn, en daardoor menig mens zal verbazen.

Of u nu de trotse bezitter van een Canon, Fujifilm, Leica, Nikon, Olympus, Panasonic, Samsung of Sony camera bent, dit is een eBook vol met verrassingen voor iedereen.

Een eBook voor beginners en gevorderden, met een kleine of grote beurs, en altijd op zoek naar professionele oplossingen voor één van de mooiste specialisaties binnen de fotografie.

Fotografie: macrofotografie voor iedereen. Ook geschikt voor compact-camera's!

Reviews

  • Macrofotografie

    5
    By patje1977
    Dit is weer een boek waar je lekker snel door heen gaat en veel van opsteekt. Staan zeer veel tips in voor zowel de gevorderde als de beginnende fotograaf. Ik zal er veel gebruik van maken net als zijn andere boek

keyboard_arrow_up