iPad voor beginners: Instellingen & iTunes by F&L Publishing Group B.V.

iPad voor beginners: Instellingen & iTunes

By F&L Publishing Group B.V.

 • Release Date: 2013-07-14
 • Genre: Computers
Score: 3.5
3.5
From 31 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Heb je een iPad gekocht en wil je deze compleet instellen naar jouw wensen? iPad voor Beginners: Instellingen & iTunes bevat volop informatie over de basisfuncties van de iPad en het gebruik van iTunes. Deze uitgave is gericht op iOS 6.

Reviews

 • Handig

  5
  By Janneke85
  In dit iBook staan handige tips wanneer je net een nieuwe iPad hebt gekocht er nog niet zoveel van weet. Ook al gebruik ik hem zelf al langer, ook voor mij stonden er nog handige tips in. Je moet wel even goed kijken dat je alle trucjes uit het iBook goed gebruikt. In eerste instantie had ik niet door dat er nog meer informatie achter bepaalde afbeeldingen zit. Als je dat eenmaal weet, is het een handig en overzichtelijk boek met veel tips voor je iPad.
 • Erg leuk!

  5
  By P.H.63
  Dit iBook begint heel erg mooi met een stopmotion filmpje en een 3D model van een iPad. Het is grappig om een iPad alle kanten op te kunnen draaien terwijl je gewoon een echte iPad in je handen hebt. Het voorwoord is iets wat saai met veel tekst maar er zitten wel wat interessante stukjes tussen. De workshops zijn heel handig, overzichtelijk en helder. Ik weet nu al een heel stuk meer over mijn iPad.

keyboard_arrow_up