Sniper by Chris Kyle, Scott McEwen & Jim DeFelice

Sniper

By Chris Kyle, Scott McEwen & Jim DeFelice

  • Release Date: 2013-11-04
  • Genre: Politiek en nieuws
Score: 4
4
From 19 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Het sensationele verhaal van de dodelijkste sluipschutter van Amerika

Navy SEAL Chris Kyle heeft tijdens zijn carrière van 1999 tot 2009 honderdvijftig officiële kills op zijn naam staan en is daarmee de dodelijkste sluipschutter van de vs. In Sniper vertelt hij hoe hij als rodeorijdende plattelandsjongen wordt opgemerkt door een officier van de seals.
Door zijn geniale schietvaardigheid mag hij trainen met de beste soldaten van Amerika. Sniper leest als een razendsnelle thriller over Kyles genadeloze opleiding tot sluipschutter, de gruwelijkheden waar hij mee wordt geconfronteerd, het plannen en uitvoeren van complexe missies en de moed, de verbroedering maar ook de jaloezie binnen de gelederen.
American Sniper werd verfilmd, met Clint Eastwood als regisseur en hoofdrollen voor Bradley Cooper en Sienna Miller.

De pers over American Sniper
'Een klassieke Amerikaanse held.' Twan Huys in DWDD
‘Een adembenemend en ontroerend verhaal.’ The Washington Times
‘Chris Kyle vertelt zijn verhaal met dezelfde moed en wilskracht als hij ook in zijn privéleven en op het slagveld liet zien.’  Clint Eastwood
‘Het boek gaat niet alleen over moed en het uitvoeren van gevaarlijke opdrachten, maar beschrijft ook wat het met een soldaat doet om zijn medemens te doden.’ NBD | Biblion

Reviews

  • Tegenvallend.

    2
    By Smoesje
    Het boek valt mij een beetje tegen. Misschien had ik teveel verwachtingen. Het is puur het verhaal van deze sniper/scherpschutter, zonder enige zicht op het grote geheel. De Texaan die in oorlogsomstandigheden zijn helden daden omschrijft, met geen enkel gevoel voor de mensheid. Alleen voor zijn eigen maten.

keyboard_arrow_up