30 ways to save your ass in English by Buffi Duberman

30 ways to save your ass in English

By Buffi Duberman

  • Release Date: 2013-10-22
  • Genre: Humor
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

'I'm an excellent guitarist; I've been playing with myself at home since I was 6.'

De genantste taalblunders zitten in een klein hoekje. Overal ter wereld wordt Engels gesproken en wie denkt dat beter te kunnen dan de Nederlander? In de praktijk barst ons taalgebruik in het Engels echter van de (kleine) fouten, die tot de meest ongemakkelijke situaties kunnen leiden.

Buffi Duberman, Nederlands bekendste taalcoach, geeft al jaren Engelse les aan befaamde artiesten, politici en zakenlui. Want hoewel je het misschien niet zou vermoeden: ook zij kunnen soms best een beetje hulp gebruiken.

In 30 Ways to Save Your Ass in English laat Buffi je de meest lachwekkende taalblunders zien die Nederlanders kunnen maken. Maar dat is niet alles: ze vertelt je ook waarom het zulke blunders zijn en - niet onbelangrijk - hoe je kunt voorkomen diezelfde blunders ooit (weer) te maken. Dus ga jij op reis en moet je Engels spreken, spreek je veel Engels voor je werk, of wil je gewoon heel hard lachen en vooral zorgen dat jou nooit hetzelfde overkomt? Let Buffi save your ass!

Buffi Duberman is al jaren Nederlands meest geliefde en bekende taalcoach. Ze geeft les aan veel bekende artiesten, politici en CEOs van multinationals en werkt als docent op de Rockacademie in Tilburg. In 2009 schreef ze Rock Your English!, waarin ze Engelse lessen geeft aan de hand van songteksten.

Reviews

  • Leuk boek en je steekt er veel van op

    5
    By Tinusti
    Zinnige tips op een hele leuke manier gebracht. Dank je buffi!

keyboard_arrow_up