Zondig hart by Sylvia Day

Zondig hart

By Sylvia Day

 • Release Date: 2013-11-25
 • Genre: Fictie en literatuur
Score: 4
4
From 20 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Eén blik was voldoende om het verlangen in elkaar aan te wakkeren. Maar Lady Jessica Sheffield is de bruid van iemand anders en Alistair Caulfield vertrekt naar de andere kant van de wereld. Nu, zeven jaar later en inmiddels weduwe, stapt Jessica aan boord van een schip dat haar naar een van de plantages van haar overleden man moet brengen. De succesvolle koopman en eigenaar van het schip herkent ze bijna niet. Alistair is een totaal andere man dan de jonge wilde hond die Jessica heeft leren kennen. Zeven jaar hebben ze hun verlangens ontkend, maar hoe lang kunnen ze dat tijdens deze reis volhouden? Zondig hart was de inspiratie voor Verslaafd aan jou, deel 1 in de Crossfire-serie!

Reviews

 • Goed boek aanrader

  5
  By Naomsie
  T is een lekker boek om te lezen ondanks dat t in t verleden speelt t is wel even wennen.. Maar dan leest je het ook zo uit.. Ik heb nu t proefdruk maar vind t een heerlijk boek dus ik haal de ebook ook de 26ste!!
 • Leest lekker weg

  4
  By Jessie1986redbull
  Ik heb van dit boek het exclusieve drukproef mogen lezen. En had hem binnen no time uit. Het is een romantisch verhaal wat lekker weg leest. Zelf had er van mij iets meer spanning in voor mogen komen. Het boek speelt zich niet in deze tijd af, mijn voorkeur gaat toch naar het heden of de toekomst. Maar het is een goed boek met een goed verhaal. Toch de moeite waard om een keer te lezen. Ik wacht met smart op meer boeken van Sylvia Day

keyboard_arrow_up