Kou uit het oosten by Ken Follett

Kou uit het oosten

By Ken Follett

  • Release Date: 2014-09-30
  • Genre: Historisch
Score: 4.5
4.5
From 42 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Ken Follett

Kou uit het oosten

Deel 3 van de Century-trilogie

De Oost-Duitse Rebecca Hoffman ontdekt dat ze wordt afgeluisterd door de Stasi en doet iets impulsiefs dat haar leven onherroepelijk zal veranderen. George Jakes, zoon uit een gemengd huwelijk, bemachtigt een baan op het departement van Robert F. Kennedy, waar hij op zeer persoonlijke wijze verstrikt raakt in de strijd voor gelijke burgerrechten. Cameron Dewar moet als spion enorme risico’s nemen om zijn idealen na te streven. Dimka Dvorkin raakt als assistent van Nikita Chroesjtsjov verwikkeld in de wedloop die de VS en de Sovjet-Unie op het randje van een kernoorlog zal brengen, terwijl zijn zus Tanja een politieke rol krijgt die haar van Moskou naar Cuba en van Praag naar Warschau brengt.

Tegen de turbulente achtergrond van burgerprotesten, politieke schandalen, de val van de Berlijnse Muur, de Cubacrisis en de opkomst van de rock-’n-roll vinden deze moedige jonge mensen uit vijf met elkaar verweven families ieder hun weg door de geschiedenis.

Reviews

  • Kou uit het oosten - Ken Follett

    5
    By framoes
    Geweldige apotheose van deze drieluik. Geschreven met veel, herkenbaar, inzicht in de geschiedenis. De hoofdpersonen beleven dit, zoals ik het zelf beleefd zou kunnen hebben.

keyboard_arrow_up