Bonsai by Bonsai Empire, O. Jonker & Sean Coleman

Bonsai

By Bonsai Empire, O. Jonker & Sean Coleman

 • Release Date: 2014-10-10
 • Genre: Tuinieren
Score: 4.5
4.5
From 10 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Hoe vaak moet ik mijn Bonsai bewateren?  En moet ik hem ook snoeien?

Hoewel de verzorging van Bonsai bomen lang niet zo moeilijk is als vaak wordt gedacht, moet je wel enkele basistechnieken leren om je boom gezond te houden. Onze beginners gids bevat alle essentiële informatie die je nodig hebt om te slagen. Het bevat informatie over de basistechnieken, geïllustreerd met meer dan 100 afbeeldingen, en legt alles uit op een duidelijke en begrijpelijke manier.

Bonsai Empire is de meest bezochte Bonsai website ter wereld en heeft beginners al ruim 10 jaar op weg geholpen. We hebben de beginners gids ontwikkeld om deze fascinerende (en eeuwenoude) kunstvorm toegankelijk te maken, we hopen beginners net zo enthousiast te maken als wij zelf over deze hobby zijn!

Reviews

 • Super!

  5
  By M van R
  Bonsai is een zeer nuttige starters guide waar ik zelf al tijden naar opzoek ben geweest. Het is een boek met veel tips en handreikingen voor de beginnende hobbyist. Van selectie en vorming, tot verzorging en onderhoud van de bonsai. Daarnaast kan dit boek uitstekend dienen als naslagwerk voor de ervaren hobbyist. Het is erg leuk om te lezen over de achtergrond en geschiedenis van de bonsai. De lezer wordt hierdoor in staat gesteld verband te leggen tussen de voorbeelden van tientallen jaren oude bonsai en de beschreven theorie. Een must voor iedere (beginnende) bonsai liefhebber!
 • Voor de beginner

  5
  By J.b.j.nl
  Handig voor de beginner en met veel illustraties
 • Erg tevreden!

  5
  By Enoyed it very much
  Ideaal boek voor de beginner, met wat achtergronden over wat bonsai is, maar met vooral veel praktische tips om mn boom in leven te houden. Mooie foto's, maar graag nog wat verduidelijking bij het hoofdstuk over bedraden. Verder niets aan te merken, deze gids was precies wat ik zocht.

keyboard_arrow_up